Hem » Personlig – DRÖMMEN OM LANDET
DRÖMMEN OM LANDET
Längtar du till ett vardagsliv på landet? Byta ev. stadsliv till att bo, verka och leva där du vill leva?

Vad skulle det innebära för Dig och kanske din familj?

Varje människas dröm och situation är unik. Det finns inga färdiga koncept eller manual för hur en flytt till landet med livsstilsbyte går till. Med inspiration, erfarenhetsutbyte och professionell vägledning kan ge dig den riktning  att klargöra vägen till ditt/ert mål. Lika väl kan ni landa i ett beslut att ta steget senare eller inte alls.

Om drömmen om landet visar sig att vara Höga Kusten, har jag flera samarbetspartners som du kan kontakta utifrån dina behov och intressen.

IMG_8047 (002)
FRÅN DRÖM TILL VERKLIGHET

Jag pratar med många som har levt och lever i ett högt tempo där det inte hinns med att landa och reflektera. Stress har många symptom och uttrycker sig på olika sätt. Många drömmer om ett enklare vardagsliv. När man tar sig tid att stanna upp, lyssna inåt och reflektera hur är livet  faktiskt för mig och min familj just nu. Hur skulle jag vilja att det var? Vad önskar jag?

 

Pandemin har snabbat på intresset och möjligheterna till att arbeta på distans.  Attraktionskraften för ett liv på landet är aktuell fråga. En trend som pågår för fullt.

 

Vi själva ( jag och min make Fredrik) har gjort vår ”Drömmen till landet” resa. Att ta nya vägar i livet kan vara läskigt, från det invanda till något okänt. Det kräver mod och nyfikenhet.

 

I mötet utanför ens trygghetszon sker nya möten och upplevelser som ger nya perspektiv.

Med kombinationen av våra erfarenheter och vårt yrkesliv, vill vi erbjuda det vi själva saknade i vår egen process.

 

COACHING ONLINE

Hur vill du bo, verka och leva?

Det är utgångspunkten till samtalet med Dig. Vi gör en kartläggning till drömmen kopplat till grundpelarna i ditt livspussel. 

Välkommen att samtala om livet! 

INVESTERING FÖR FRAMTIDEN:

Samtal online genom Zoom 1,5 tim. PRIS: 1500 kr inkl. moms

Anmäl intresse här:
KONTAKT

Vad kan jag bidra med?
Kontakta mig för ett kostnadsfritt samtal eller möte.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Integritetspolicy